#ILoveNasiArab

Assalamualaikum warahmatullah.

Hai dearies semua!

32

Saja nak promote satu restoran baru dalam area Kampung Baru, KL yang sedap, meletop lagi terbaik ni. Tested and approved by many whom been there including me. 😉

Saya hanya menyampaikan dan memberi pendapat, mana yang baik datang dari Allah, mana yang buruk datang dari kelemahan insan itu sendiri. InsyaAllah kalau korang rasa nasi Arab yang diorang sediakan memang korang tak kerling tempat lain, mak mertua lalu tak perasan. 😀

RESTORAN HADRAMAWT KINGDOM, KG. BARU

Website: www.hadramawtkingdom.com

Fb page: Restoran Hadramawt Kingdom

GRAB THIS WHILE IT LAST!
VALID ONLY DURING RAMADAN 2016.

PLEASE DROP US A CALL/ TEXT/ WHATSAPP
FOR RESERVATION OR ANY ENQUIRIES TO:

MR. SALAM | 017-886 9414 | hadramawtkingdom@gmail.com

BUFFET RAMADAN OFFER!
ADULTS – RM29.90
KIDS (5-12 Y.O) – RM15.90

P/S: Founder kami asal dari negara Yemen, beliau boleh cakap Bahasa Melayu dengan fasih, jadi kalau text atau call kami anda bolehlah cakap melayu campur rojak English pun takpe. Kalau boleh cakap Arabic lagi bagus! ;D

 

BUFFET RAMADAN 2016 - HK

Saya dah 2 kali makan dekat sini, sekali dengan satu department dan sekali dengan my shuben. MasyaAllah torbaikkk!

Nasi Arab ni ada banyak jenis tau tak? Antara yang paling terkenal seantero dunia semestinya Nasi Mandy, Nasi Kabsa dan my favourite, Nasi Zurbiyan. Nasi Zurbiyan ni diperkenalkan oleh suami saya hasil air tangan beliau sendiri. Memang berhari-hari dok teringat je keenakan nasi itu sendiri tanpa perlu lauk-pauk bagai! masyaAllah.

Cuba jangan tak cuba taw!

Advertisements

Pengarang: Mrs Vibrant

A girl with many ambitious dreams. Married to a fun, loving and smart Arab man. TTC-ian raise your hands up! Easy-going, trustworthy and good listener I must say as what my friends describe me. Oh one more thing, also a very very attractive lady ;D For any enquiries/say hi, please contact me via my email: bookloverunited@gmail.com. Thanks!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s