#MYCyberSale2016

Lazada Malaysia

It’s coming, it’s coming, it’s cominggggggg~

Kalau nak shopping barang-barang online, sekaranglah masanya! 😉

Sis dah ada list  barang-barang nak beli ni tunggu nak click, click dan click!heheh

#MYCyberSale2016 last till 30th September je tau, jangan ketinggalan k.

Untuk barang-barang elektronik dan macam-macam lagi, pergilah ke Lazada.my ataupun click banner kat atas dan bawah ni je ye darls~

Lazada Malaysia
Untuk pencinta buku (macam sis ;p), bolehlah membeli-belah buku-buku keluaran tempatan seperti Buku tulisan Saiful Nang (buku kuning dan merah ;p), Puan Felinna & suami (Bisnes Cara Kami), Imaginasi (Ramlee Awang Murshid) dan Nyawa (Eqbal Mohaydeen) – semua ni BESTSELLER!

Bolehlah anda pergi ke Bookcafe.com.my atau click je banner kat bawah ni dan terus ke page Bookcafe untuk mendapatkan buku-buku kegemaran korang semua~

p/s: Sis tengah pening fikir sebab banyak sangat benda nak beli tapi terpaksa dahulukan mana yang penting dulu kannn..

TTC Journey: Apa yang saya buat? Bacaan 18 tahun ke atas sahaja!

#Amaran: Topik ini adalah untuk 18 tahun ke atas kerana mengandungi bahan bacaan orang yang dah kahwin dan ber-trying-to-conceive. Maka tak sesuai untuk mereka yang belum berkahwin dan bawah 18.

##Amaran: Tulisan kali ni agak panjang. Baca tau tapi jangan sampai muntah. ;P

Assalamualaikum warahmatullah.

Tajuk tu bukan main. Macamlah engkau dah berjaya dapat baby pun.. ;D

Nak tahu tak apa yang saya boleh simpulkan daripada kajian dan pemerhatian tentang ciri-ciri wanita yang subur dan senang dapat baby?

Siapa nak tahu sila angkat tangan macam saya! ;P

Tetiba rasa nak pi tengok filem Hantu Kak Limah Balik Rumah sekarang jugak. Ehhh filem ni filem feberet sis hokayyy..serius..;P

Ok2, berbalik kepada topik kita kali ni, APA YANG SAYA BUAT untuk dapat baby? Eh, bukan lah.. BABIES. ;D

Continue reading “TTC Journey: Apa yang saya buat? Bacaan 18 tahun ke atas sahaja!”