#MYCyberSale2016

Lazada Malaysia

It’s coming, it’s coming, it’s cominggggggg~

Kalau nak shopping barang-barang online, sekaranglah masanya! 😉

Sis dah ada list  barang-barang nak beli ni tunggu nak click, click dan click!heheh

#MYCyberSale2016 last till 30th September je tau, jangan ketinggalan k.

Untuk barang-barang elektronik dan macam-macam lagi, pergilah ke Lazada.my ataupun click banner kat atas dan bawah ni je ye darls~

Lazada Malaysia
Untuk pencinta buku (macam sis ;p), bolehlah membeli-belah buku-buku keluaran tempatan seperti Buku tulisan Saiful Nang (buku kuning dan merah ;p), Puan Felinna & suami (Bisnes Cara Kami), Imaginasi (Ramlee Awang Murshid) dan Nyawa (Eqbal Mohaydeen) – semua ni BESTSELLER!

Bolehlah anda pergi ke Bookcafe.com.my atau click je banner kat bawah ni dan terus ke page Bookcafe untuk mendapatkan buku-buku kegemaran korang semua~

p/s: Sis tengah pening fikir sebab banyak sangat benda nak beli tapi terpaksa dahulukan mana yang penting dulu kannn..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s