#MYCyberSale2016

Lazada Malaysia

It’s coming, it’s coming, it’s cominggggggg~

Kalau nak shopping barang-barang online, sekaranglah masanya! 😉

Sis dah ada list  barang-barang nak beli ni tunggu nak click, click dan click!heheh

#MYCyberSale2016 last till 30th September je tau, jangan ketinggalan k.

Untuk barang-barang elektronik dan macam-macam lagi, pergilah ke Lazada.my ataupun click banner kat atas dan bawah ni je ye darls~

Lazada Malaysia
Untuk pencinta buku (macam sis ;p), bolehlah membeli-belah buku-buku keluaran tempatan seperti Buku tulisan Saiful Nang (buku kuning dan merah ;p), Puan Felinna & suami (Bisnes Cara Kami), Imaginasi (Ramlee Awang Murshid) dan Nyawa (Eqbal Mohaydeen) – semua ni BESTSELLER!

Bolehlah anda pergi ke Bookcafe.com.my atau click je banner kat bawah ni dan terus ke page Bookcafe untuk mendapatkan buku-buku kegemaran korang semua~

p/s: Sis tengah pening fikir sebab banyak sangat benda nak beli tapi terpaksa dahulukan mana yang penting dulu kannn..

Advertisements

Pengarang: Mrs Vibrant

A girl with many ambitious dreams. Married to a fun, loving and smart Arab man. TTC-ian raise your hands up! Easy-going, trustworthy and good listener I must say as what my friends describe me. Oh one more thing, also a very very attractive lady ;D For any enquiries/say hi, please contact me via my email: bookloverunited@gmail.com. Thanks!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s