Tips dapatkan period yang teratur dan tepat waktu

Assalamualaikum warahmatullah.

Kali ini saya nak bercerita macam mana saya dapatkan cycle period yang teratur dan tepat waktu. Ini adalah rentetan daripada cerita saya mengenai Polycystic Ovarian Syndrome (PCOS) dulu. Kalau nak tahu, klik SINI untuk baca ye.

Alhamdulillah, selama hampir 3 bulan bermula daripada bulan September 2016 hingga bulan ni, November 2016, period saya on-the-dot. Maksud saya adalah bilangan hari adalah sama setiap bulan di mana cycle period saya dari mula period sampai the next period adalah 32 hari. Syukur alhamdulillah.

Continue reading “Tips dapatkan period yang teratur dan tepat waktu”

The Girl on the Train

Assalamualaikum warahmatullah.

Hi all! Long time no see right?

What a hectic life like I was riding a bullet train from October to November 2016. And now I ended up in the middle of November with so many things to do for either my job and personal life goals.

Goshhh.. That was a hell speed of light ride of my life. Ok, done with the rambling about my busiest life or you can say it as ‘Mrs V excuses’. hahahahaha. Kannn alasan je sebenarnya. Kalau nak seribu daya, taknak 1001 alasan!

Korang dah tengok ke movie The Girl on the Train ni atau dah baca buku ni? Best kottt~ Wajib BACA, wajib TENGOK! ;D

Klik SINI untuk info tentang buku The Girl on the Train ya 😉

Continue reading “The Girl on the Train”