Gula dan Karbo punca PCOS!

Assalamualaikum warahmatullah.

Alhamdulillah dah masuk sebulan lebih lepas jumpa doktor, makan ubat Metformin dan telan 2 biji Asid Folik sebelum tidur! Yeayyy ;D *tapi sis ada jugak ter-missed sebab balik rumah penat giler dan terlupa nak berus gigi, mandi apatah lagi makan ubat. Teruk kan? T_T

Continue reading “Gula dan Karbo punca PCOS!”

Advertisements

Nota untuk diri yang muda dulu

Assalamualaikum.

Sebenarnya saya nak tulis tajuk dalam Bahasa Inggeris macam ni “A note to my younger self”. Tapi saya rasa baik saya tulis dalam bahasa. ;D

Nota ini ditulis untuk mengingatkan diri saya di zaman muda dalam lingkungan 16 – 25 tahun. Teruskan membaca y’all!

15382ruled_notepaper

WARNING: Tulisan ini sangat panjang, mungkin korang boleh baca dulu mana yang mampu dulu jangan sampai pitam, esok lusa sambung baca selebihnya ya. :p

Continue reading “Nota untuk diri yang muda dulu”